Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δύο δρόμους λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεχίζονται και σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, οι εργασίες συντήρησης από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε δύο δρόμους λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, στο πλαίσιο των εργασιών υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι εργασίες γίνονται σε σημείο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, καθώς και σε σημείο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Αναλυτικά, στις ανακοινώσεις της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

 

• Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες καθαρισμού των κρασπεδορείθρων της κεντρικής νησίδας από χώματα, σκουπίδια και φερτά υλικά στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, από τον Ι/Κ Αγίου Αθανασίου (Χ.Θ. 16+000) έως τον Ι/Κ Π.Ε.Ο. Ευζώνων (Χ.Θ. 23+480) και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

• Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στη Χ.Θ. 89+000 (θέση Λογγάρι) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 09.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η σχετική Απόφαση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την έγκριση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ