Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Green City, Dream City για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Καλαμαριάς

Εβδομάδα περιβάλλοντος γεμάτη δράσεις

«Είμαστε μέρος του περιβάλλοντος, οφείλουμε να φροντίζουμε για την προστασία του» είναι το μήνυμα του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, «Ως δημοτική αρχή έχουμε πάρει από την πρώτη στιγμή αποφάσεις που συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως η εφταήμερη καθαριότητα, η ενίσχυση του αριθμού των κάδων ανακύκλωσης, η συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, για τον καθαρισμό της ακτογραμμής μας, ο καθαρισμός του βυθού τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, ενώ συνεχίζουμε μεθοδικά τις δεντροφυτεύσεις», επισημαίνει  ο κ. Δαρδαμανέλης.

Ο Δήμος Καλαμαριάς πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στην εβδομάδα περιβάλλοντος, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα γύρω από την προστασία του. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει μία σειρά από δράσεις, στην καρδιά του μοναδικού πνεύμονα της πόλης, στο Πάρκο Κόδρα. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν σε παιχνίδια και ενημερώσεις για το περιβάλλον, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις, γνωρίζοντας κάθε γωνιά του πάρκου.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 4/6 στις 9:30 το πρωί, ολοκληρώνει το πρόγραμμα δράσεων την Κυριακή 5/6 στις 7 το απόγευμα, καλώντας τους πολίτες να γίνουν όλοι μαζί μια ομάδα για χάρη του περιβάλλοντος.   

af_evdomada_periv_22.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Παρέμβαση Ζέρβα για κυκλοφοριακό: Άμεσα μέτρα για τη διευκόλυνση των πολιτών

Ανατροπή για τις μάσκες - Εισήγηση ειδικών να μείνει υποχρεωτική σε 3 μέρη

Βιασμός 22χρονης σε παραλία στη Χαλκιδική - Νέο πρόσωπο στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

AEGEAN: Δημιουργεί σήμερα τους μηχανικούς αεροσκαφών του αύριο - Πρόγραμμα Υποτροφιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη