Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς ρεύμα αύριο Παρασκευή για πάνω από 6 ώρες περιοχή στη Θεσσαλονίκη

Από τις 08:00 έως τις 14:30

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για αύριο Παρασκευή 26 Μαρτίου έχει ανακοινώσει για περιοχή της Θεσσαλονίκης ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν οι καταναλωτές στην Τριανδρία από τις 08:00 έως τις 14:30

Η διακοπή αφορά τους δρόμους ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ, ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΓΙΩΤΟΥ (ΓΙΑ 2 - 3 ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ). H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη