Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάληψη ευθύνης για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο ΥΜΑΘ

Είχε τοποθετηθεί στην περίφραξη την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Η ομάδα «Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Διοικητήριο στις 19 Φεβρουαρίου.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στην μπροστινή πύλη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, το βράδυ της 19ης Φλεβάρη-5ης πανελλαδικής μέρας δράσης για την απεργία πείνας του επαναστάτη συντρόφου Δημήτρη Κουφοντίνα», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κάνουν επίσης λόγο για "μήνυμα στήριξης, συντροφικότητας και αλληλεγγύης στις συντρόφισσες και τους συντρόφους της κατάληψης Terra Incognita".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ