Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου σε δύο περιοχές στη Θεσσαλονίκη έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν οι καταναλωτές σε:
- Στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη από τις 08:00 έως τις 14:30 - Οι καταναλωτές που βρίσκονται περιμετρικά των οδών: ΔΑΣΥΛΙΟΥ, ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΡΙΑΔΝΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΗΣ. (ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΑΙΩΝΩΝ)
- Στον Δήμο Χαλκηδόνος από τις 8:00 έως τις 15:00 - Η διακοπή περιλαμβάνει το τμήμα από τον υποσταθμό Γέφυρας, το δεξιό μέρος της Εθνικής Οδού Ευζώνων, όλο τον οικισμό του Βαθύλακου μαζί με τα αρδευτικά του έως την αερογέφυρα του Προχώματος.
Και στις δύο περιπτώσεις θα πραγματοποιηθούν κατασκευές.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.