Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έπεσε ξύλο για το ωράριο στην Κεντρική Αγορά

Με αφορμή το ωράριο λειτουργίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

Ένταση επικράτησε σήμερα, Τρίτη 24 Μαρτίου, το πρωί στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ). Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση προέκυψε με αφορμή διαφωνίες που υπήρχαν για το ωράριο λειτουργίας της ΚΑΘ στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, λίγο πριν τις 11:00, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΘ, Αντ. Μπούρης, τηλεφώνησε και στην αστυνομία λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εμπόρων, Γιάννη Χαραλαμπίδη. Η αστυνομία μετέβη στο σημείο, αλλά τα πνεύματα είχαν ήδη ηρεμήσει. Πάντως, στη συνέχεια οι εμπλεκόμενοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων - Μενεμένης όπου αναμενόταν να γίνει εκατέρωθεν κατάθεση μηνύσεων.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ