Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος επί της οδού Ιωάννη Κούσκουρα 10, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Ντεπώ, λόγω προβλήματος στις οδούς Αταλάντης και Αστυπάλαιας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Διακοπή υπάρχει και στην Καλαμαριά (στο Φοίνικα), λόγω προβλήματος επί της οδού Κλεοπάτρας 2, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 13:30.