Της Λεμονιάς Βασβάνη
Να παίξουν μια πρωτότυπη παρτίδα τένις, να δώσουν ενέργεια και να πάρουν μια φωτογραφία από αυτό τον αγώνα καλεί το Φυσικό Αέριο - Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας τους επισκέπτες του περιπτέρου του στην 84η ΔΕΘ.
Ανάμεσα στους παίκτες ήταν και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάσος Θεοδωρικάκος, αλλά και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. Τα εγκαίνια έκανε προ ολίγου ο υφυπουργός Ενέργειας κ. Γεράσιμος Θωμάς.


Από το περίπτερο του Φυσικού αερίου πέρασε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας ο ΥΜΑΘ Θεόδωρος Καράογλου, και ο υπουργός Δικαιοσύνης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φυσικό Αέριο κάνει διαγωνισμό για τους επισκέπτες της ΔΕΘ όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς με διαγωνισμό μέσω social media.