Χωρίς νερό έχουν μείνει τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:
Χωρίς νερό έχει μείνει περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Γ. Λασσάνη 16, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.
Διακοπή υπάρχει στην περιοχή της Ξηροκρήνης, λόγω προβλήματος επί της οδού Δοξάτου 17, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Βούλγαρη, λόγω προβλήματος στις οδούς Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και Υψηλάντου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.