Χωρίς νερό έχουν μείνει ακόμη 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω νέων έκτακτων προβλημάτων που έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα από το πρωί είχαν υπάρξει διακοπές σε ακόμη 4 περιπτώσεις. Αναλυτικά αυτή την ώρα:
Διακοπή υπάρχει στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Νίκης 65, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:30.
Χωρίς νερό είναι και περιοχή στη Μενεμένη, λόγω προβλήματος επί της οδού Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτου 72, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:30.
Διακοπή υπάρχει και στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Νικολάου Παρασκευά 48, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:30.