Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πεδίο μάχης στον Εύοσμο - Μπουκάλια και πέτρες σε αστυνομικούς

Τρεις συλλήψεις χθες το βράδυ από την αστυνομία έπειτα από περιστατικό έξω από κατάστημα

Σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε νεαρούς και αστυνομικούς στον Εύοσμο μετατράπηκε χθες, Πέμπτη 31 Μαΐου, το βράδυ περιοχή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23.00 το βράδυ, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ένταση που προκαλούνταν από ομάδα περίπου δέκα νεαρών ατόμων σε κατάστημα ίντερνετ - καφέ στον Εύοσμο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ωστόσο, τα άτομα είχαν τραπεί σε φυγή. Όμως, λίγο αργότερα οι νεαροί εμφανίστηκαν εκ νέου στο σημείο και άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς. Ακολούθησε ένταση και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ατόμων. Σημειώνεται ότι από το επεισόδιο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ