Χωρίς νερό είναι αυτή την ώρα 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί υπήρξαν διακοπές σε ακόμη 2 περιπτώσεις, που αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 161, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 16:00.
Χωρίς νερό είναι και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί της οδού Σταδίου 4, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:30.
Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία. Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Πτολεμαίων και Δάφνης και επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.