Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να κλέψουν το βρέφος 32χρονης γυναίκας

Πρωτοφανές περιστατικό σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης

Επίθεση από δύο αλλοδαπούς δέχτηκαν σήμερα το απόγευμα Πέμπτης (21/3) δύο γυναίκες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με απόπειρα αρπαγής τσάντας αλλά και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία, οι δύο γυναίκες ηλικίας 46 και 32 ετών βρίσκονταν σε πάρκο κοντά στην περιοχή του Λευκού Πύργου όταν δέχτηκαν επίθεση από δύο αλλοδαπούς.

Αρχικά, οι αλλοδαποί επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα από την 46χρονη και όταν απέτυχαν προσπάθησαν να πάρουν το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της η 32χρονη γυναίκα.

Πολίτες ανταποκρίθηκαν στις φωνές για βοήθεια των γυναικών, σταματώντας τους επίδοξους δράστες. Άμεσα έσπευσε στο σημείο και η αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη του ενός άνδρα, ενός 23χρονου αλλοδαπού.

Ο έτερος δράστης κατάφερε να φύγει από το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία.

Τ.Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ