Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ισπανοί bloggers γνώρισαν τη «Θαλασσινή Θεσσαλονίκη» (ΦΩΤΟ)

Φιλοξενήθηκαν από τον ΟΤΘ, τον Προαθωνικό Οργανισμός Τουρισμού και το «Δίκτυο Πόλεων του Μεγαλέξανδρου

Η «Θαλασσινή Θεσσαλονίκη» αποτέλεσε πριν από λίγες ημέρες την αφετηρία για το πρώτο υψηλού επιπέδου blogger trip που πραγματοποίησαν για δυο Ισπανούς ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, o Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού και το νεοσύστατο «Δίκτυο Πόλεων του Μεγαλέξανδρου».

Ήταν η πρώτη επίσκεψη ενός σχεδιασμού που αφορά τη δημιουργία μιας θαλάσσιας τουριστικής αλυσίδας η οποία επιδιώκει να συνδέσει πολλές μορφές τουρισμού και να δημιουργήσει ένα δίκτυο «Πράσινων Μεσογειακών Νησιών στην ίδια γεωγραφική παράλληλο» όπως είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Σαρδηνία και η Θεσσαλονίκη ως ενωτικός τουριστικός κρίκος με τις νησίδες της Βουρβουρούς, την Αμμουλιανή, τη Θάσο και τη Σαμοθράκη.

Οι δύο Ισπανοί ο Joze Manuel Martinez Romero (φωτογράφος) και η Imna Gomez (συντάκτρια travel ρεπορτάζ) είναι οι πρώτοι που επισκέφθηκαν επιλεγμένα σημεία του υποδικτύου στη Χαλκιδική και την Αμφίπολη ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη που αποτελεί ξεχωριστό προορισμό και τον city break πυλώνα κάθε Μακεδονικής τουριστικής προώθησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Με δηλώσεις της σε μία από τις κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες, η Μαρία Καρυστιανού τόνισε ότι επιθυμεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση ων Τεμπών
Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές