Με τη φιλοξενία του Costa Navarino, το 8οThessaloniki Food Festival και οι τρεις Chef Ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018, Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος, παρουσίασαν ένα εμπνευσμένο μενού με γεύσεις της Θεσσαλονίκης στη σύγχρονη εκδοχή τους, σε συνεργασία με τον Executive Chef του Navarino Dunes Άγγελο Καλλιντέρη.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Flame στο Navarino Dunes, επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από Ευρώπη και Αμερική, γνώρισαν τη Θεσσαλονίκη μέσα από τις παραδοσιακές γεύσεις και τα αρώματα της. Το σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης στην ταρτάρ εκδοχή του, το αποδομημένο ντολμαδάκι, η μους μυδιού, το μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας και το semi freddo με ταχίνι και κυδώνι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στο πρωινό του εστιατορίου Morias στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, προσφέρθηκε κουλούρι Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία κρέμας τυριού, ελληνικού καφέ και ταχινιού. Οι επισκέπτες που δοκίμασαν τις ιδιαίτερες συνταγές της πόλης, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναζήτησαν τη Θεσσαλονίκη των γεύσεων, στον τουριστικό χάρτη.