Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό έμειναν 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης - Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ

Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Αρκετά είναι και σήμερα από το πρωί τα έκτακτα προβλήματα που έχουν προκύψει στο δίκτυο της ΕΥΑΘ. Αυτή τη στιγμή χωρίς νερό έχουν μείνει τρεις περιοχές της πόλης, ενώ νωρίτερα υπήρξε ακόμη μια διακοπή υδροδότησης, η οποία αποκαταστάθηκε. Αναλυτικά:

Διακοπή υδροδότησης υπάρχει αυτή την ώρα στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος επί των οδών Ιασωνίδου 1, Λαγκαδά και Νεοχωρίου, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό είναι και περιοχή στο Καλοχώρι, λόγω προβλήματος επί της οδού Πόντου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Διακοπή υπάρχει και στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Κρυονερίου 18, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Νωρίτερα το πρωί, διακοπή σημειώθηκε και στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, το οποίο επηρέαζε και όλες τις παρακείμενες οδούς. Η βλάβη αποκαταστάθηκε περίπου στις 09:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι στην κηδεία του
Ο Πάπας Φραγκίσκος λίγο πριν το Πάσχα έδωσε εντολή να δοθούν 200.000 ευρώ από τον λογαριασμό του για την ενίσχυση νέων στις φυλακές ανηλίκων
Πάπας Φραγκίσκος: Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι στην κηδεία του