Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψη διακινητών αλλοδαπών

Μετέφεραν 6 αλλοδαπούς σε Ι.Χ.– Έπεσαν σε μάντρα προσπαθώντας να αποφύγουν την αστυνομία

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα και της απείθειας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-02-2018) στο Καλοχώρι, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο και συνεπιβάτη τον 46χρονο συνεργό του, στο οποίο το πλήρωμα του περιπολικού πραγματοποίησε σήματα στάσης προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα προσέκρουσε σε μάντρα ιδιωτικής εταιρείας και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε απο την αστυνομική έρευνα, κατέβαλαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους από την Θεσσαλονίκη στη Σερβία.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη