Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλέξης Τσίπρας: Το Μετρό δεν είναι πια ανέκδοτο, μένει το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ!

Βόλτα του πρωθυπουργού στα Περίπτερα της ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας και φέτος έκανε την αναφορά του στον… ΠΑΟΚ όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας του έφτασε στο Περίπτερο του ΟΑΣΘ που συστεγάζεται με το Μετρό Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΑ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εκεί είχε σύντομη συνομιλία με τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ, τον κ. Στέλιο Παππά, λέγοντας πως «θα κριθεί από το έργο της η νέα διοίκηση», με τον κ. Παππά να απαντά πως στόχος είναι μία σχέση εμπιστοσύνης με το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα, συνομίλησε με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, κ. Γιάννη Μυλόπουλο για την πορεία των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης. Τότε, ο κ. Τσίπρας είπε «Το Μετρό είναι η πρώτη φορά που δεν είναι ανέκδοτο», και συνέχισε λέγοντας «Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»! 

Περισσότερα σε λίγο από τη βόλτα του Αλ. Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Εξυφαίνεται το αφήγημα το καλοκαιριού, ατομική ευθύνη - αντικειμενικές συνθήκες
«Τι δράσεις πρόληψης έκανε η κυβέρνηση με τα δασαρχεία και τους Δήμους που έχουν αποδεκατιστεί από προσωπικό και μέσα;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Εξυφαίνεται το αφήγημα το καλοκαιριού, ατομική ευθύνη - αντικειμενικές συνθήκες
Θρίλερ με νεκρό λιμενικό: Kρεμασμένος σε σταυρό εκκλησίας - Με τραύματα από μαχαίρι
Τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής, συμφωνούν ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει πως πρόκειται για αυτοχειρία
Θρίλερ με νεκρό λιμενικό: Kρεμασμένος σε σταυρό εκκλησίας - Με τραύματα από μαχαίρι