Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Καλαφάτης: Πρώτη σε προχειρότητες η διοίκηση Μπουτάρη

Πυρά για την ακύρωση των αποφάσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία και την Αγίας Σοφίας

Σκληρή κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ασκεί με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με την ακύρωση, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούν την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία και τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Στη δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης αναφέρει ότι «αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι η Διοίκηση Μπουτάρη δεν είναι σε θέση να διοικήσει ούτε... (γυάλινο) περίπτερο. Πολύ περισσότερο, δεν είναι ικανή να διοικήσει έναν Δήμο. Αναδεικνύεται, όμως, πρώτη σε προχειρότητες, οι οποίες απορρίπτονται –χωρίς τον παραμικρό έπαινο- από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τώρα είχε σειρά το –γραμμένο στο πόδι- σχέδιό της για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν μπήκε καν στην ουσία, αφού διαπίστωσε ότι οι αποφάσεις αυτές δεν είχαν την απαιτούμενη πλειοψηφία».

Ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει, επίσης, ότι «οι 'Εντάξει' είχαμε προειδοποιήσει: Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν καταψηφίσαμε τις σχετικές προτάσεις της Διοίκησης, επισημάναμε πως ήταν πρόχειρες και προκαλούσαν προβλήματα, αντί να επιλύουν. Βάζουν, τώρα, σε νέες περιπέτειες τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης της περιοχής Αγίας Σοφίας. Όμως τι να περιμένει κανείς από μία διοίκηση που δεν γνώριζε ότι αυτές οι αποφάσεις χρειάζονται ενισχυμένη πλειοψηφία για να εγκριθούν;

» Περιμένουμε τώρα να ρίξουν τις ευθύνες στην… αντιπολίτευση, που καταψήφισε, ώστε να καλύψουν την απουσία των δημοτικών τους συμβούλων οι οποίοι, για άλλη μία φορά, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, υπέγραψαν στο παρουσιολόγιο και έφυγαν από την αίθουσα… Όμως με άδειες αίθουσες και παλιές ιδέες, διοίκηση δεν γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ