Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Βιβλίου για το Παιδικό Χωριό SOS

Μεγάλο bazaar βιβλίου διοργανώνεται το Σάββατο στο κέντρο της πόλης

Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, το μεγάλο bazaar βιβλίου που διοργανώνουν οι εκδότες, στην οδό Αγγελάκη 10 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρες 11.00-15.00.

Διαλέξτε το δώρο για τους δικούς σας, μικρούς και μεγάλους ανάμεσα σε περισσότερους από 15.000 τίτλους που περιλαμβάνουν λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, ιστορικά, δοκίμια, βιβλία ψυχολογίας και ειδικού ενδιαφέροντος, από 50 και πλέον εκδοτικούς οίκους όλης της Ελλάδας.

Παράλληλα το Παιδικό Χωριό SOS θα προσφέρει υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα και παιχνίδια σε προσιτές τιμές.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή βιβλίου δίνει τη δυνατότητα στους βιβλιόφιλους να αποκτήσουν τα βιβλία της αρεσκείας τους σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στο χώρο υπάρχει το κατάλληλο βιβλίο για όλους! Για σένα που αγαπάς το διάβασμα, για εκείνον που γιορτάζει, ένα συμβολικό δώρο με προσιτή τιμή αλλά ιδιαίτερα μεγάλη αξία αφού θα προσφέρεις χαρά στα παιδιά που τόσο την χρειάζονται!

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος (ΝΠΙΔ), ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, έχει ως σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται μόνιμα τη φυσική τους οικογένεια, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα