Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Σώος βρέθηκε ο 55χρονος που αγνοούνταν στο Άγιο Όρος

Ο Ρώσος εντοπίστηκε στην Ουρανούπολη - Τι είπε στις αρχές μετά τον εντοπισμό του

Σώος είναι ο 55χρονος Ρώσος επισκέπτης του Αγίου Όρους, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Ρώσος εντοπίστηκε στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής. Όπως είπε στις αρχές ο ίδιος, μπερδεύτηκε και κάποια στιγμή πήρε το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασε στην Ουρανούπολη.

Ο 55χρονος είχε ξεκινήσει ανάβαση στον Άθω την Πέμπτη, μαζί με άλλα άτομα, από τη Σκήτη της Αγίας Άννης. Σύμφωνα με συνοδοιπόρους του ο ίδιος σταμάτησε στο καταφύγιο που υπάρχει σε ύψος 1.500 μέτρων, ενώ εκείνοι συνέχισαν. Όταν επέστρεψαν δεν τον βρήκαν ούτε στο καταφύγιο, ούτε στη Σκήτη και ειδοποίησαν τις αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ
Οι εργαζόμενοι εργάζονται με αίσθημα καθήκοντος, ακόμα και το Πάσχα, για να απολαμβάνουμε όλοι τις άγιες ημέρες, τόνισε ο κ. Παπασταύρου
Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ