Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Ι. Κογκούλης νέος πρόεδρος του Συμβουλίου του ΑΤΕΙΘ

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ...

Στη Σίνδο σήμερα Δευτέρα 04 Ιουλίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης τα οποία εκλέχθηκαν μετά την από 29.06.2016 διαδικασία εκλογής προχώρησαν στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου του Συμβουλίου του Ιδρύματος και των λοιπών εξωτερικών μελών του, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 76 του Ν.4009/11.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας Πρόεδρος του Συμβουλίου του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εκλέγεται το εξωτερικό μέλος, κ. Κογκούλης Ιωάννης. Ο κ. Κογκούλης, oμότιμος Καθηγητής και πρώην Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ διακρίθηκε για το πολυσχιδές ακαδημαϊκό του έργο το οποίο καταλαμβάνει την διδασκαλία, την έρευνα και τη συγγραφή και τη συμμετοχή του σε διεθνείς επιστημονικές επιτροπές.

Εκλεγέντα εξωτερικά μέλη Συμβουλίου ΑΤΕΙ-Θ (αλφαβητικά) είναι: ο κ. Κούπας Πέτρος, Τραπεζικό στέλεχος, η κ. Κουτσιά Νικολέτα, εκπαιδευτικός, ο κ.Κώτσης Κωσταντίνος, Ιατρός, μέλος   ελληνικών και διεθνών οργανώσεων και οργανισμών, ο κ. Ταχματζίδης Ιωάννης Δρ. του Α.Π.Θ., τέως Γ. Αρχίατρος Ε.Α. και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας  και ο κ.Τσουκνιδάς Ιωάννης, Δήμαρχος Χαλκηδόνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ