Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η θεατρική Θεσσαλονίκη στον 21ο αιώνα στο επίκεντρο ημερίδας

Θα γίνει στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στο πλαίσιο της "Ανοιχτής Σκηνής 2017"

Ημερίδα με τίτλο «Η θεατρική Θεσσαλονίκη στον 21ο αιώνα»– Προβλήματα και προοπτικές»  διοργανώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Σκηνής 2017» και με την ευγενική υποστήριξη του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Θεατρολόγοι, πανεπιστημιακοί, κριτικοί και καλλιτέχνες σκιαγραφούν το θεατρικό τοπίο της πόλης, εντοπίζουν τα προβλήματά του, αναρωτιούνται για τις προοπτικές του, μοιράζονται ιδέες και προτάσεις για το μέλλον του.

Οι εργασίες της ημερίδας θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, ενώ οι συμμετέχοντες και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δανία – Γροιλανδία: Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών θα ενισχύσουν τους δεσμούς τους
Η Γροιλανδία εργάζεται για την ενίσχυση των σχέσεών της με την Δανία , δήλωσε σήμερα ο νέος πρωθυπουργός της, Γενς-Φρέντερικ Νίλσεν
Δανία – Γροιλανδία: Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών θα ενισχύσουν τους δεσμούς τους