Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένη ευκαιρία», είπε ο Καμαρινός

«Εμπιστοσύνη στους δημότες και την κρίση τους», εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 1 ο και 14 ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», Ιωάννης Καμαρινός.

«Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για το δήμο μας. Ένα δήμο που δεν έχει περιθώρια για άλλη χαμένη ευκαιρία. Ένα δήμο με τα θέματα ανάπτυξης και περιβάλλοντος στην πρώτη γραμμή. Έχω εμπιστοσύνη στους δημότες μας και στην κρίση τους. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη και για την Ευρώπη που ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα. Προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούμε όλοι μαζί ώστε να διαφυλάξουμε το μέλλον της» δήλωσε ο κ. Καμαρινός.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ