Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδ. Γεωργιάδης: «Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις καινούργιο φαγητό»

Αναφερόμενος στην πρόθεση του Γ. Καρατζαφέρη και του Τ. Μπαλτάκου να ιδρύσουν νέο κόμμα

«Με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις καινούργιο φαγητό» σχολίασε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην πρόθεση του Γ. Καρατζαφέρη και του Τ. Μπαλτάκου να ιδρύσουν νέο κόμμα.

«Δεν χρειάζεται νέο κόμμα και δεν χρειάζεται γιατί για να νικήσουμε τον Τσίπρα και να βάλουμε τη χώρα στον σωστό δρόμο, θα χρειαστούμε και την τελευταία ψήφο» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, και άφησε να εννοηθεί ότι το εγχείρημα θα αποτύχει από τη στιγμή που -όπως σημείωσε– στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 οι κύριοι Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος συγκέντρωσαν περί το 1% των ψήφων ο καθένας.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την αναφορά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, για ακροδεξιούς που στήριξαν εκλογικά τον αρχηγό της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι με την κ. Γεννηματά συμμετείχαν στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα. «Θέλω να υπενθυμίσω ότι ήμασταν μαζί στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο, είχαμε πολύ στενή συνεργασία. Δεν θυμάμαι να έκανε κάποια μομφή ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας επειδή είστε ακροδεξιοί» επισήμανε.

Αναφερόμενος στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, είπε ότι θα έπρεπε να είχε προηγηθεί συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα προκαλέσει ένταση στη διάρκεια της συζήτησης και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που βουλευτές της κυβέρνησης διαθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία για υποθέσεις διαφθοράς και δεν τα κοινοποίησαν στον εισαγγελέα. «Εάν υποτεθεί ότι έχει κάποιος βουλευτής, υπουργός, ή ο πρωθυπουργός, γνωρίζει ένα πραγματικό στοιχείο διαφθοράς το οποίο δεν έχει πάει στον εισαγγελέα και το κρατάει για τη συζήτηση στη Βουλή, αυτό είναι απόκρυψη στοιχείων από τη δικαιοσύνη και είναι ποινικό αδίκημα, βαρύ κακούργημα» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ