Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τις φυλακές νέων Αυλώνα επισκέφθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Συνεχάρη όσους πέρασαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Ελευθερίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα αντεγκληματικής πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη.

Ο κ. Παρασκευόπουλος παρέστη σε γιορτή που είχε οργανωθεί και συνεχάρη τους κρατουμένους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακόμη, ο κ. Παρασκευόπουλος επισκέφθηκε το σχολείο που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης, καθώς και τον συμβουλευτικό σταθμό του ΚΕΘΕΑ.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε το προσωπικό και τους κρατουμένους, τόνισε την αξία της επανένταξης και απάντησε σε ερωτήσεις των κρατουμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαουδική Αραβία: Έτοιμη να φιλοξενήσει 64 ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034
Μόνη προϋπόθεση η FIFA να αποδεχτεί μια σχετική πρόταση για επέκταση του τουρνουά από 48 ομάδες, σύμφωνα με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας
Σαουδική Αραβία: Έτοιμη να φιλοξενήσει 64 ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034