Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για τα «μυστικά κονδύλια» κατέθεσε η Ελ. Βόζεμπεργκ

Κατάθεση για την υπόθεση των υπερβάσεων στα λεγόμενα «μυστικά κονδύλια», έδωσε χθες στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη, η βουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η βουλευτής έχει καταθέσει ερωτήσεις στη Βουλή για σημαντικές υπερβάσεις κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών το 2010 και συγκεκριμένα για ποσό 68 εκατομμυρίων ευρώ που διατέθηκε τελικά, από τα 18 εκατομμύρια που είχαν αρχικώς προϋπολογιστεί, ενώ έχει αναφερθεί και σε επιπλέον ποσά που διατέθηκαν μέσω άλλων κωδικών. Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας ερευνά συνολικά το θέμα των υπερβάσεων μυστικών κονδυλίων υπουργείων, τόσο την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, όσο και επί της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, περίοδο που η έρευνα επικεντρώνεται στη διάθεση ποσών του υπουργείου Εξωτερικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά από ένα άλλο θανατηφόρο περιστατικό στη Νεμπράσκα, όπου ένα αεροπλάνο έπεσε κατακόρυφα σε ένα ποτάμι
Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM
Οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί για διάρρηξη ATM στο Αγρίνιο κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις Αρχές
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM