Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το πρόγραμμα της υπηρεσιακής πρωθυπουργού πριν την κάλπη

Θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης και φορείς της αυτοδιοίκησης

Mε τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη, θα συναντηθεί η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου το πρωί (11:00) της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Σάββατο η υπηρεσιακή πρωθυπουργός έχει προσκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και φορέων της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μία ημέρα μετά από ένα άλλο θανατηφόρο περιστατικό στη Νεμπράσκα, όπου ένα αεροπλάνο έπεσε κατακόρυφα σε ένα ποτάμι
Συνετρίβη αεροπλάνο στις ΗΠΑ - Νεκροί οι τέσσερις επιβαίνοντες (VIDEO)
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο
«Τα ασυναγώνιστα κορίτσια του ελληνικού πόλο απέδειξαν ότι με το ταλέντο και το αγωνιστικό τους σθένος θα συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους»
Τασούλας: Συγχαρητήρια στην Εθνική Πόλο γυναικών για το χρυσό μετάλλιο