Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπουτάρης: Είμαι ΠΑΣΟΚ και φιλικά προσκείμενος στο Ποτάμι

Διευκρινίσεις σχετικά με το κόμμα που στηρίζει στις εκλογές έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Διευκρινίσεις σχετικά με το κόμμα που στηρίζει στις εκλογές έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επαναλαμβάνοντας πως στηρίζει το ΠΑΣΟΚ αλλά είναι φιλικά προσκείμενος στο Ποτάμι.

«Έχω πει επανειλημμένα ότι είμαι πιο ΠΑΣΟΚ από τους Πασόκους αλλά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εννοώ ότι είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης. Το ΠΑΣΟΚ κάποια στιγμή εξέφρασε αυτή την έννοια της σοσιαλδημοκρατίας, κάποια στιγμή όμως έχασε το δρόμο ή μπερδεύτηκε. Σήμερα ένα ΠΑΣΟΚ που ήταν κυρίαρχο στον λαό, βλέπουμε τα τραγικά φαινόμενα να υπάρχει διεκδίκηση κληρονομικότητας και αναφέρομαι στον Γ. Παπανδρέου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Όπως σημείωσε, η βοήθεια του κ. Βενιζέλου στη χώρα μέσω της στήριξής του στην συγκυβέρνηση ήταν μεγάλη. «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με όσα κουσούρια κουβαλάει, η στήριξη που έκανε στην συγκυβέρνηση ήταν κίνηση μεγάλης βοήθειας για τη χώρα σε μια δύσκολη περίοδο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το Ποτάμι επανέλαβε ότι είναι φιλικά προσκείμενος στο Ποτάμι, καθώς είναι μια πολιτική κίνηση που δεν έχει ανθρώπους φθαρμένους πολιτικά. «Το Ποτάμι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε επόμενη φάση για τη χώρα σε περίπτωση συγκυβέρνησης» ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή 4 ημερών για τον Άγιο Γεώργιο στη Νεάπολη – Όλο το πρόγραμμα
Επίκεντρο των εκδηλώσεων από σήμερα, Τρίτη 22 Απριλίου, έως και την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025, η Νεάπολη και ο Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή 4 ημερών για τον Άγιο Γεώργιο στη Νεάπολη – Όλο το πρόγραμμα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιοι θα λαμβάνουν εξτρά 250 ευρώ κάθε χρόνο – Οι δικαιούχοι
Οι ανακοινώσεις έκπληξη που έκανε σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός – Τι ισχύει για τα 250 ευρώ το χρόνο, ποιοι θα τα λαμβάνουν
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιοι θα λαμβάνουν εξτρά 250 ευρώ κάθε χρόνο – Οι δικαιούχοι