Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρινάκης: Δύσκολο να οργανωθεί το ανώτατο συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας

Δυσχερές χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το ενδεχόμενο να οργανωθεί άμεσα ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Δυσχερές χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το ενδεχόμενο να οργανωθεί άμεσα ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας ερωτηθείς σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης σε σχέση με όσα συμβαίνουν στη γειτονική χώρα μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου και το ενδεχόμενο να υπάρξει σύγκληση του οργάνου ή συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Τουρκία που η κατάσταση παραμένει ρευστή και ανησυχητική» είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως τόνισε «παραμένει αταλάντευτη η θέση μας ότι παραχωρήσεις στο κράτος δικαίου δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές και οφείλονται πειστικές απαντήσεις για κάθε επικαλούμενη παραβίασή τους. Στο πλαίσιο αυτό καθίσταται δυσχερές να οργανωθεί άμεσα το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας».

 «Οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών θα συμπέσουν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 3-4 Απριλίου και εκεί θα συζητήσουν τα σχετικά θέματα» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Δείτε στιγμιότυπο των δηλώσεών του 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός
Ανατροπή με τις συνθήκες του σοκαριστικού τροχαίου - Το φορτηγό έπεσε στα ΙΧ χωρίς να προηγηθεί σύγκρουση
Ανατροπή με το τροχαίο σοκ στην Εγνατία: Πώς έγινε - «Δεν είδα τίποτα», είπε ο οδηγός