Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός έδωσε χρόνο στην Τουρκία να επιβάλλει νέα τετελεσμένα»

«Όταν τον προειδοποιούσαμε, εδώ και ένα χρόνο, έλεγε ότι είμαστε ψεκασμένοι» ανέφερε

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τη στάση του απέναντι στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

«Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν θα δεχθούν μνημόνιο Τουρκίας με Συρία για την ΑΟΖ. Τι δεν μας είπε: Ότι δεν είναι πλέον στο χέρι του και ότι ο ίδιος έδωσε χρόνο στην Τουρκία, με τις δήθεν διαπραγματεύσεις με τον Ερντογάν, για να επιβάλει νέα τετελεσμένα» είπε αρχικά ο κ. Βελόπουλος. 

«Όταν τον προειδοποιούσαμε, εδώ και ένα χρόνο, έλεγε ότι είμαστε ψεκασμένοι. Ποιος είναι ο ψεκασμένος τελικά; Και τώρα; Τι κάνουμε τώρα, αφού άνοιξαν και κερκόπορτα»; συμπλήρωσε. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε
Συνολικά 10 συλλήψεις για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, κλοπές και για άσκοπους πυροβολισμούς
Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε