Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το γεύμα Μητσοτάκη με την Μαρέβα σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης απολαμβάνει το γεύμα του με τη σύζυγό του ο πρωθυπουργός μετά την ξενάγηση στον Σταθμό Βενιζέλου

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον μοναδικής ομορφιάς κι ένα «μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά έργο», όπως είπε ο ίδιος, Σταθμό Βενιζέλου, είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός μαζί με την πρόεδρο της Δημοκρατίας και παρουσία υπουργών, του Ευρωπαίου Επιτρόπου Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, αλλά και του Σωτήρη Κούβελα, περπάτησε δίπλα στα ευρήματα που επανατοποθετήθηκαν στον χώρο του Σταθμού, δηλώνοντας αμέσως μετά πως «ο Σταθμός Βενιζέλου αναδεικνύει όλο τον πολιτιστικό πλούτο της Θεσσαλονίκης. Οι Θεσσαλονικείς αύριο που θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτόν τον Σταθμό θα αναγνωρίσουν την τεράστια προσπάθεια η οποία έγινε από όλες τις υπηρεσίες ώστε η πόλη να έχει και αρχαία και Μετρό».

Αμέσως μετά μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη, βρέθηκε στο Ολύμπιον στο ΄κέντρο της πόλης, όπου και απολαμβάνουν το γεύμα τους.

geuma-mitsotakis.jpg

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έγινε γνωστό, αμέσως μετά είναι πιθανό να επισκεφτεί και άλλο μαγαζί στο κέντρο.

Δείτε στο παρακάτω Video του TyposThes την άφιξη του πρωθυπουργού στον Σταθμό Βενιζέλου, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ