Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Στέφανου Κασσελάκη στη βουλή, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Ο κ. Κασσελάκης, επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.
Αμετανόητος ο Παύλος Πολάκης για τη συμπεριφορά του
Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ λόγω της λεκτικής του επίθεσης σε συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, ο Κρητικός βουλευτής ανέφερε με άλλα λόγια πως θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο αν του δινόταν ξανά η ευκαιρία.
Πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε το σχόλιο «ποινή έπρεπε να βάλει (σ.σ. ο Κωνσταντίνος Τασούλας) στους συνεργάτες των υπουργών που κοροϊδεύουν τον ομιλητή, θα το ξανάκανα».
Ο πρόεδρος της βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας μετά το περιστατικό του επέβαλλε την ποινή της περικοπής μισθού, ενώ η κ. Λινού η οποία ήταν παρούσα στο συμβάν, ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τα κλάματα.