Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την ήττα του κόμματος με 20 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στο «Athenaeum InterContinental Athens Hotel» και τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα ανοίξει με ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στις 17:00.
Επισημαίνεται ότι χθες με διευρυμένη σύνθεση στο εκτελεστικό γραφείο του κόμματος τονίστηκε από όλες τις πλευρές πως όλα τα σφυριά πρέπει να χτυπούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Σημειώνεται ότι σήμερα, Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλαβε τη διερευνητική εντολή και την κατέθεσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεδομένου ότι δεν προκύπτουν συσχετισμοί για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου έκανε λόγο για απρόσμενα οδυνηρό εκλογικό αποτέλεσμα, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε, τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους, μαχητές, αγωνιστές και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: skai.gr
- Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη αγορά με ρούχα, προϊόντα στο Λιμάνι – Για 2 ημέρες
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή στην πλαζ Αρετσούς – Εκδηλώσεις για 3 ημέρες
- Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο – Ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι στα Τέμπη
- Θεσσαλονίκη: Αντιπρόσωπος ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια – Τι προβλέπεται να γίνει