Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σε κατάμεστη αίθουσα η κεντρική προεκλογική ομιλία της Φαίης Τύρη

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία - Καταχειροκροτήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα Κεντρικού Ξενοδοχείου, στην οποία πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Φεβρωνίας (Φαίης) Τύρη.

Η Φαίη Τύρη καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιώδες κοινό της στο οποίο διέκρινε κανείς πολίτες όλων των ηλικιών, που έσπευσαν να στηρίξουν τη νεότερη των υποψηφίων του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, ωστόσο έντονα πολιτική, η Φεβρωνία Τύρη κατάφερε να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας ότι η ομορφότερη «αμοιβή» στην ζωή της προέκυψε από τον εθελοντισμό. « Έμπνευσή μου το ράσο, που φορέθηκε και τίμησε την οικογένειά μου».

Απηύθυνε πρόσκληση στους νέους να προσέλθουν όλοι στις κάλπες. «Ηρθε η ώρα να περάσουμε από τα «θυμωμένα» χρόνια της στείρας κριτικής και του άκρατου λαϊκισμού στα χρόνια της δημιουργίας». Ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν την αυτοδυναμία στη ΝΔ, ώστε να συνεχίσει το έργο της.

Η κ. Τύρη ανέπτυξε τα βασικά σημεία του προγράμματός της για την πόλη, επισημαίνοντας ότι αυτό κινείται στον άξονα της ενίσχυσης του Πολιτισμού, στο πλαίσιο των Μεγάλων έργων της ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή ώστε «να δημιουργηθούν σε κάθε γωνιά της πόλης, μικροί θύλακες Οικονομικής Ανάπτυξης».

Την υποψήφια τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες επιφανή πρόσωπα της πόλης, αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Δέλτα Ιωάννης Ιωαννίδης, ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο πρώην υπουργός και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χρήστος Μήττας, οι Καθηγητές Αθανάσιος Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Κατάκαλος, και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

proeklogiki_tyri_1.jpg
proeklogiki_tyri_2.jpg
proeklogiki_tyri_3.jpg
proeklogiki_tyri_4.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα