Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Βασίλης Σαραντίτης

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Βασίλη Σαραντίτη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο κ. Τασούλας και σημείωσε: «Εξελέγη βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων με το ΠΑΣΟΚ το 1985 και το 1989, ενώ αποχώρησε στη συνέχεια από τον πολιτικό στίβο διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχή και μακρά σταδιοδρομία με τη δικηγορική του ιδιότητα στο χώρο της ναυτιλίας. Διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, υπουργός Εμπορίου, υπουργός αναπληρωτής Μεταφορών και Επικοινωνιών και υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, αφήνοντας πίσω του γόνιμο έργο. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ
Shein και Temu έχουν προειδοποιήσει ότι θα αυξήσουν τις τιμές «λόγω των πρόσφατων αλλαγών στους παγκόσμιους εμπορικούς κανόνες και τους δασμούς»
DHL: Αναστέλλει αποστολές αξίας άνω των 800 δολαρίων προς τις ΗΠΑ