Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ: Προσβολή στα θύματα η κυβερνητική απάντηση για το ακαταδίωκτο στην Επιτροπή

«Απέναντι στο αίτημα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ολόκληρης της κοινωνίας για αλήθεια στα αίτια της τραγωδίας, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η ψήφιση ακαταδίωκτου για την Επιτροπή που σύστησε ο κ. Μητσοτάκης για το δυστύχημα των Τεμπών, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της συγκάλυψης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Τονίζει ότι «η δικαιολογία ωστόσο του αρμόδιου υφυπουργού κ. Παπαδόπουλου, πως ψηφίζουν το ακαταδίωκτο για να ‘θωρακίσουν την ανεξαρτησία' της Επιτροπής, που οι ίδιοι όρισαν για να τους ελέγξει, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της αναξιοπρέπειας και μίας αδιανόητης προσβολής στα θύματα και τις οικογένειές τους».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «απέναντι στο αίτημα όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά ολόκληρης της κοινωνίας για αλήθεια στα αίτια της τραγωδίας, ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τους πολίτες ψήφο συγκάλυψης».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε
Συνολικά 10 συλλήψεις για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, κλοπές και για άσκοπους πυροβολισμούς
Θεσσαλονίκη: Κλοπή από το καλάθι αποσκευών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Πώς έγινε