Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γκάγκα: Οι ανεμβολίαστοι ευθύνονται για τα αυξημένα κρούσματα στη βόρεια Ελλάδα

O μόνος τρόπος για να αυξηθούν οι εμβολιασμένοι είναι μια εκστρατεία ενημέρωσης για να μεταπειστούν οι αρνητές του εμβολίου, δήλωσε η κ. Γκάγκα

Στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών σε όλη τη βόρεια Ελλάδα απέδωσε η αναπλ. Υπουργός Υγεία Μίνα Γκάγκα την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη η κα Γκάγκα τόνισε ότι στην πόλη έρχονται περιστατικά από πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Ο μόνος τρόπος για να αυξηθούν οι εμβολιασμένοι είναι μια εκστρατεία ενημέρωσης για να μεταπειστούν οι αρνητές του εμβολίου επισήμανε η κα Γκάγκα, τονίζοντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Υπουργό Υγείας, Αθ. Πλεύρη.

Ως προς τις διαμαρτυρίες γονέων για το πρωτόκολλο σύμφωνα με το οποίο ένα τμήμα σχολείου κλείνει μόνο όταν βρεθεί θετικό το 50% + 1 των μαθητών, η κ. Γκάγκα απάντησε ότι το μέτρο αποτελεί εισήγηση της Επιτροπής Εμβολιασμών, για την οποία υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και μέχρι σήμερα «μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους»

Πηγή: ertnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ – Η στιγμή που πέφτει σε βιτρίνα καταστήματος (VIDEO)
Ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε και παρκαρισμένο όχημα – Το ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Τρελή πορεία ΙΧ – Η στιγμή που πέφτει σε βιτρίνα καταστήματος (VIDEO)