Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΣΥΡΙΖΑ: Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή Μητσοτάκη

koronoios-ekab

«Τα νοσοκομεία της Αττικής είναι στο κόκκινο, ενώ κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα αναμονής συμπολιτών μας για ΜΕΘ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μετά από πέντε μήνες αποτυχημένου λοκντάουν, η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου. Χωρίς σαφή εικόνα της διασποράς στην κοινότητα, τα κρούσματα ανεβαίνουν μαζί με τον αριθμό των διασωληνωμένων και των ανθρώπινων απωλειών», τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση «τα νοσοκομεία της Αττικής είναι στο κόκκινο, ενώ κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα αναμονής συμπολιτών μας για ΜΕΘ».

«Ακόμα και τώρα, η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές που παραμένουν covid free, την ώρα που ακυρώνονται εκατοντάδες χειρουργεία για άλλες νόσους με κίνδυνο για τη ζωή των ασθενών», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ
Οι εργαζόμενοι εργάζονται με αίσθημα καθήκοντος, ακόμα και το Πάσχα, για να απολαμβάνουμε όλοι τις άγιες ημέρες, τόνισε ο κ. Παπασταύρου
Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ