Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα σχολεία - Σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών και από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Σύσκεψη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήθηκαν θέματα συντονισμού ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, υπό τις εξαιρετικές συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του Covid-19.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου από τα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών και από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Στη σύσκεψη μετείχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Υφυπουργός αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ
Οι εργαζόμενοι εργάζονται με αίσθημα καθήκοντος, ακόμα και το Πάσχα, για να απολαμβάνουμε όλοι τις άγιες ημέρες, τόνισε ο κ. Παπασταύρου
Επίσκεψη Παπασταύρου και Τσάφου στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ