Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρ. Μητσοτάκης: «Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους»

Δήλωση μετά την ανακοίνωση των βάσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Μήνυμα προς όσους πέτυχαν σε σχολές, αλλά και προς όσους δεν θα σπουδάσουν, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τονίζοντας πως στόχος του είναι μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει προς τα παιδιά που μπήκαν σε σχολές, πως ξεκινά σήμερα μία νέα περίοδος στη ζωή τους, συγχαίροντάς τα, τόσο αυτά, όσο και τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που στάθηκαν στο πλάι τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο.

Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας. Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

«Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές. Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία.

Δικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες -ιδίως οι νέοι- μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια σε όλους» κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
Προβληματισμοί τόσο για τους ίδιους τους δασμούς αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων
Δασμοί Τραμπ: Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Το BBC News πέρασε μια ολόκληρη ημέρα πάνω στο βρετανικό βασιλικό ερευνητικό σκάφος RRS Discovery, συμμετέχοντας στην αναζήτηση στοιχείων
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια μεγάλη έκρηξη να καταστρέψει το ελληνικό νησί;
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα
Οι δηλώσεις του ήρθαν αφού ισραηλινές επιδρομές σκότωσαν περισσότερους από 90 ανθρώπους σε διάστημα 48 ωρών, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας
Νετανιάχου: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή» παρά να συνεχίσουμε τον πόλεμο στη Γάζα