Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μ. Χρυσοβελώνη: «Η σχέση μου με τον Καμμένο είναι υπό αναθεώρηση»

Δεν ειδοποιήθηκε για την απομάκρυνση της από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

Η πρώην υφυπουργός Μεταφορών διευκρίνισε ότι αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν το ότι δεν ειδοποιήθηκε για την απομάκρυνση της από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν στο εσωτερικό των συγκυβερνώντων κομμάτων από τον ανασχηματισμό, είναι και αυτό της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από το υπουργείο Μεταφορών.

Μπορεί οι ΑΝΕΛ να έχουν περισσότερες θέσεις στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά οι αιχμές της κας Χρυσοβελώνη προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, έχει δημιουργήσει ένταση στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», η κα. Χρυσοβελώνη διευκρίνισε ότι ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του προέδρου του κόμματος να προτείνει άλλα πρόσωπα, αλλά αυτό που την ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν ενημερώθηκε από τον ίδιο, αλλά το έμαθε από την τηλεόραση.

Αυτό την οδήγησε να υποστηρίξει, ότι οι σχέσεις της με τον κ. Καμμένο, είναι πλέον υπό αναθεώρηση.

Παράλληλα η πρώην υφυπουργός Μεταφορών, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που της έδωσε με την παρουσία της στο κυβερνητικό σχήμα επί 9 μήνες και απόκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ