Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η σύνδεση έρευνας και παραγωγής στη συνάντηση Ν. Φίλη - Θ. Πελεγρίνη - Θ. Τζάκρη

Βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας

Η διασύνδεση μεταξύ της ερευνητικής κοινότητας και των παραγωγικών επιχειρήσεων, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που είχαν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υφυπουργός Θεοδόσης Πελεγρίνης και η υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη.

Στη συνάντηση, η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τους κ. Φίλη και Πελεγρίνη για τα αποτελέσματα των εργασιών του forum Βιομηχανίας που ολοκληρώθηκε και έθεσε τα διοικητικά και γραφειοκρατικά προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί και αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη επιχειρηματικής καινοτομίας με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Από την πλευρά του, ο κ. Φίλης συμφώνησε ότι είναι ανάγκη η καινοτόμα επιχειρηματικότητα και κυρίως η νεανική, να αποτελέσουν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομικής ανάπτυξης και διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Παιδείας θα πάρει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, σε συνεργασία και με το υπουργείο Ανάπτυξης και Βιομηχανίας, ούτως ώστε να αρθούν τα όποια προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη