Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κικίλιας: Δεν επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν ότι δεν θα πάει καλά ο τουρισμός φέτος

Ο κ. Κικίλιας απέδωσε τα εύσημα στους ξενοδόχους, λέγοντας ότι χωρίς τον επαγγελματισμό των ξενοδοχείων δεν θα είχαμε την Ελλάδα ως έναν ασφαλή υγειονομικά προορισμό

Παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, και σύσσωμου του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας πραγματοποιήθηκε η δέκατη ετήσια γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο εκθεσιακό χώρο Metropolitan expo, εκεί όπου διεξάγεται από σήμερα έως τις 28 Νοεμβρίου και η τουριστική έκθεση Xenia 2023.

Στην παρέμβαση του ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά δεν επιβεβαίωσε όσους πίστευαν οτι ο ελληνικός τουρισμός δεν θα πήγαινε καλά αυτήν την χρονιά. Την ίδια στιγμή ο κ. Κικίλιας απέδωσε τα εύσημα στους ξενοδόχους, λέγοντας ότι χωρίς τον επαγγελματισμό των ξενοδοχείων δεν θα είχαμε την Ελλάδα ως έναν ασφαλή υγειονομικά προορισμό.

Απαντώντας στα αιτήματα των ξενοδόχων για ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο που όπως είπε, θα διαχωρίζει την μέση οικογένεια που μισθώνει ένα διαμέρισμα με την εταιρία που μισθώνει δεκάδες διαμερίσματα. Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι θα υπάρξουν και ρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της ασφάλειας των υποδομών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Η ανάλυση του γερμανικού οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης περιλαμβάνει σενάρια για δασμούς light, εμπορικό πόλεμο και βαθιά χρηματοπιστωτική κρίση
Scope Ratings: Τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής των ΗΠΑ
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
«Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος» τόνισε ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για πραξικόπημα 21ης Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη