Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επανέρχεται η ενιαία τιμή βιβλίου

Επανέρχεται η ενιαία τιμή βιβλίου

Ρύθμιση με την οποία θα επανέρχεται η ενιαία τιμή του βιβλίου, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

Όπως ενημέρωσε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλας Κατσαβρία, η σχετική διάταξη θα κατατεθεί πολύ σύντομα, στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που θα έρθει στη Βουλή, καθώς η επαναφορά της ενιαίας τιμής βιβλίου αποτελεί δέσμευση και του υπουργού Γιώργου Σταθάκη.

«Ελπίζω τότε να την ψηφίσει όλη η Βουλή, ακόμη κι όσοι ψήφισαν την προηγούμενη ρύθμιση, για κατάργηση της ενιαίας τιμής βιβλίου, διότι αποδείχθηκε ότι υπήρξε καταστροφική, οδήγησε σε πλήρη παραμόρφωση την αγορά και δεν επέφερε κανένα δημοσιονομικό όφελος» τόνισε ο κ. Ξυδάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ