Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΣΘ: Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

ΕΣΘ: Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι, σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013, θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales", το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου 2015.

Επειδή η 1η Μαΐου, κατά τα ειωθότα, θα καθοριστεί ως αργία με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η πρώτη μέρα έναρξης των εκπτώσεων θα είναι η 2 Μαΐου. Αντίστοιχα, τελευταία μέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Βάσει του ίδιου Νόμου 4177/2013, οι εμπορικές επιχειρήσεις δύνανται (προαιρετικά) να λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης ανοιξιάτικης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου 2015).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή 4 ημερών για τον Άγιο Γεώργιο στη Νεάπολη – Όλο το πρόγραμμα
Επίκεντρο των εκδηλώσεων από σήμερα, Τρίτη 22 Απριλίου, έως και την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025, η Νεάπολη και ο Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη γιορτή 4 ημερών για τον Άγιο Γεώργιο στη Νεάπολη – Όλο το πρόγραμμα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιοι θα λαμβάνουν εξτρά 250 ευρώ κάθε χρόνο – Οι δικαιούχοι
Οι ανακοινώσεις έκπληξη που έκανε σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός – Τι ισχύει για τα 250 ευρώ το χρόνο, ποιοι θα τα λαμβάνουν
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ποιοι θα λαμβάνουν εξτρά 250 ευρώ κάθε χρόνο – Οι δικαιούχοι