Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Λουξ Cola χορηγός της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού

H λουξ cola υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός της τελετής λήξης...

Η Λουξ στήριξε και φέτος το Πατρινό Καρναβάλι, καθώς η λουξ cola υπήρξε ο Μεγάλος Χορηγός της τελετής λήξης. Οι εκδηλώσεις διεξήχθησαν από 17 Ιανουαρίου έως 22 Φεβρουαρίου 2015 αποτελώντας τη μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα.

Το φετινό Καρναβάλι της Πάτρας περιλάμβανε ένα σύνολο εκδηλώσεων όπως Χορούς, Παρελάσεις, Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Καρναβάλι των Παιδιών, Θέατρο Δρόμου, Εκθέσεις, Κινηματογραφικό αφιέρωμα, αλλά και Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Χιλιάδες καρναβαλιστές και φίλοι του Καρναβαλιού γλέντησαν στις εκδηλώσεις της πατρινής πόλης απολαμβάνοντας την δροσιστική λουξ cola, καθώς και όλα τα αναψυκτικά και τους χυμούς λουξ.

Η λουξ cola συμμετείχε ως χορηγός της κορύφωσης της μεγάλης γιορτής υπό τους ρυθμούς των ντραμς του Σωτήρη Ντούβα, με την προβολή βίντεο των κορυφαίων στιγμών της φετινής διοργάνωσης, με πυροτεχνήματα και με τη συναυλία από το συγκρότημα λάτιν EMBRUJO y FYEGO.

Η Λουξ, με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, συνέβαλε σημαντικά στην συνέχιση αυτού του θεσμού που πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Με δηλώσεις της σε μία από τις κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες, η Μαρία Καρυστιανού τόνισε ότι επιθυμεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση ων Τεμπών
Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές