Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανοίγει πτήση για νέο προορισμό από Θεσσαλονίκη - Από ποια εταιρεία, πότε ξεκινά

Οι πτήσεις ξεκινούν την άνοιξη της νέας χρονιάς

Σύνδεση με ακόμη μία πρωτεύσουσα του εξωτερικού αποκτά η Θεσσαλονίκη, καθώς εταιρεία ανακοίνωσε πτήσεις από και προς Αεροδρόμιο Μακεδονία από την άνοιξη της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα η SkyUp Airlines LLC, ουκρανική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ και χαμηλού κόστους με έδρα το Κίεβο, ανακοίνωσε την έναρξη των απευθείας πτήσεων από το Κισινάου, πρωτεύουσα της Μολδαβίας προς μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το πτητικό πρόγραμμα της SkyUp περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήσεις κάθε Τρίτη από τις 20 Μαΐου 2025, αλλά και το Ηράκλειο Κρήτης κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο με δυνατότητα αύξησης των πτήσεων σε τέσσερις φορές την εβδομάδα. Μάλιστα τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς το επιβατικό κοινό από τις 11 Δεκεμβρίου.

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες και να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε δίκαιη τιμή», δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Ντμίτρο Σιερούκχοφ 

Η SkyUp Airlines ιδρύθηκε το 2017, ενώ αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Το 2025, ο αερομεταφορέας θα επεκτύνει περαιτέρω τις δραστηριότητές του ξεκινώντας τακτικά δρομολόγια από τη Μολδαβία προς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Κύπρος και η Ελλάδα.

Η SkyUp Airlines εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Proton Aviation Services.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών
Ο νέος θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός: Τα όρια της δυνητικής ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά
Για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων εν όψει του Πάσχα - Πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τρόφιμα από την ΠΚΜ – Μοίρασαν 4 τόνους φρούτα και λαχανικά