Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο βραβεία, Χρυσό και Ασημένιο για τα σούπερ μάρκετ Μασούτης

Στα Mobile Excellence Awards 2017...

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα  Mobile Excellence Awards 2017 που διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διπλή διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2017 για την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. περιλαμβάνει:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications για την εφαρμογή Mas-Products, ένα σύστημα που αναλαμβάνει να διαπεραιώσει τη ροή εργασίας για το άνοιγμα νέων κωδικών ειδών στην εταιρεία.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Service for Mobile B2C Sales για την mobile εφαρμογή Scan&Shop App, μια εφαρμογή που συνδέει το e-commerce με το έντυπο φυλλάδιο προσφορών.

«H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και δημιουργεί έργα τεχνολογίας με σημαντικό επιχειρησιακό αποτέλεσμα», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. τα βραβεία παρέλαβαν από το IT Department, (χρυσό) Παντουβάκης Κυριάκος-MIS Analyst και Παπαδόπουλος Νικόλαος-Programmer, (ασημένιο) Αμούτζιας Παναγιώτης-Programmer - Analyst, Δομουχτσίδης Παναγιώτης-Programmer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Με δηλώσεις της σε μία από τις κορυφαίες βρετανικές εφημερίδες, η Μαρία Καρυστιανού τόνισε ότι επιθυμεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση ων Τεμπών
Καρυστιανού σε Sunday Times: Για 3 λεπτά η κόρη μου και η φίλη της ήταν ζωντανές
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει δώσει εντολή να παραταθεί η πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία
Ουκρανός ΥΠΕΞ: Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Μόσχα για παράταση της εκεχειρίας
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές
Ενας 37χρονος στο Λασίθι ακρωτηριάστηκε, ενώ σοβαροί τραυματισμοί ανηλίκων σημειώθηκε σε Κάλυμνο και Μαλεσίνα
Πάσχα: Έθιμα που «πληγώνουν» - Τραυματίες από κροτίδες, βεγγαλικά σε πολλές περιοχές