Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΔΕΗ: Βραβείο για το νέο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών

Κατέκτησε το τρίτο βραβείο των SAP Quality Awards για το 2016...

Το τρίτο βραβείο των SAP Quality Awards για το 2016 κατέκτησε η ΔΕΗ ΑΕ στην κατηγορία «Innovation» για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, για την επιτυχή υλοποίηση του νέου πληροφοριακού συστήματος εξυπηρέτησης πελατών SAP-ISU.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ομαλή μετάπτωση 7,4 εκατομμυρίων πελατών, η εκπαίδευση εκατοντάδων υπαλλήλων της σε μικρό χρονικό διάστημα, οι μέθοδοι διαχείρισης των δυσκολιών που ανέκυψαν και η άμεση ωφέλεια που είχε η ΔΕΗ από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του νέου περιβάλλοντος, αποτέλεσαν κριτήρια για τη βράβευση».

Τέλος τονίζεται ότι «η εγκατάσταση του νέου πληροφοριακού συστήματος αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, προκειμένου οι πελάτες της να μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη κροτίδας σε γλέντι – Ακρωτηριάστηκε σε 2 δάχτυλα δεξιοτέχνης του κλαρίνου
Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Μουγκοπέτρο - Η κροτίδα εξερράγη στα χέρια του, κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας
Έκρηξη κροτίδας σε γλέντι – Ακρωτηριάστηκε σε 2 δάχτυλα δεξιοτέχνης του κλαρίνου
Πιθανόν το Σάββατο η κηδεία του πάπα Φραγκίσκου – Στη Ρώμη και ο Τραμπ
Η ιταλική κυβέρνηση αναμένεται να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος – Η σορός του ποντίφικα θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο, Τετάρτη
Πιθανόν το Σάββατο η κηδεία του πάπα Φραγκίσκου – Στη Ρώμη και ο Τραμπ